Τι θα χρειαστείτε
2 χωριάτικα λουκάνικα
1 μελιτζάνα
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
3 μεγάλες ντομάτες
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Αρχικά κόβουμε τα λαχανικά μας σε χοντρά κομμάτια και τα λουκάνικα σε ροδέλες. Στη συνέχεια, σ' ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σωτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 2ο
Όταν ροδίσουν τα λουκάνικα, ρίχνουμε τις πιπεριές, τη μελιτζάνα και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 4 λεπτά.
Βήμα 3ο
Έπειτα προσθέτουμε την ντομάτα, τα μπαχαρικά και λίγο νερό αν χρειαστεί. Αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να «δέσει» η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα. Σερβίρουμε με φέτα και ζεστό ψωμάκι!