2χρονη βρήκε τραγικό θάνατο: βγήκε κρυφά από το σπίτι και τη χτύπησε αυτοκίνητο 

2χρονη βρήκε τραγικό θάνατο: βγήκε κρυφά από το σπίτι και τη χτύπησε αυτοκίνητο

Ένα 2χρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν το χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ οι γονείς του νόμιζαν ότι κοιμάται στο κρεβάτι του. 

Οι γονείς του κοριτσιού το έβαλαν για ύπνο όπως κάθε βράδυ, αλλά εκείνο σηκώθηκε από το κρεβατάκι του και βγήκε κρυφά στον δρόμο όπου χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η αστυνομία δεν γνωρίζει πόση ώρα περιπλανιόταν μόνο του πριν το δυστύχημα. 

Καθώς η οικογένεια πενθεί, εκκρεμούν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Η αστυνομία βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία έρευνας για το θάνατο του μικρού παιδιού, οπότε ελπίζουμε ότι η οικογένεια θα λάβει τις απαντήσεις που χρειάζεται.

«Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι το παιδί βρισκόταν στο κρεβάτι του ενώ οι γονείς του δούλευαν στο διπλανό δωμάτιο. Το κοριτσάκι σηκώθηκε και βγήκε κρυφά από το σπίτι», εξηγεί με δήλωσή της η αστυνομία.

Το παιδί βγήκε στο δρόμο και χτυπήθηκε από έναν 38χρονο που οδηγούσε ένα VW Jetta του 2012. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν βρέθηκε αλκοόλ ή άλλες ουσίες στο αίμα του.

Οι διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος προσπάθησαν να σώσουν το κοριτσάκι πριν μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του. 

Πληροφορίες από cafemom.com

v