8χρονη πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμάς της και πήγε για... ψώνια! 

8χρονη πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμάς της και πήγε για... ψώνια!

Την Κυριακή, η αστυνομία του Μπέντφορντ ανακοίνωσε ότι βρήκε το παιδί, το οποίο είχε αναφερθεί ως εξαφανισμένο, ασφαλές και να ψωνίζει, αφού οδήγησε το όχημα της μητέρας της για σχεδόν 30 λεπτά σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης προς το δημοφιλές κατάστημα Target.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, όταν η αστυνομία έλαβε αρχικά κλήση για ένα εξαφανισμένο παιδί. Ωστόσο, καθώς ξεκίνησε η αναζήτηση, άρχισαν να δέχονται κλήσεις «για ένα μικρό παιδί που οδηγούσε ανατολικά στο Rockside Road». 

Βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα οχήματος διερχόμενου οδηγού, ακούγεται ένας άνδρας να καλεί την αστυνομία και να αναφέρει ότι ένα λευκό όχημα πίσω του «παρεκτρέπεται διαρκώς της πορείας του». Το όχημα με τον «οδηγό που εκτρέπεται» στη συνέχεια προσπέρασε το όχημα με την κάμερα, ενώ ο άνδρας που είχε καλέσει την αστυνομία ακούγεται να λέει: «Μοιάζει με παιδί!».

Η αστυνομία εντόπισε το όχημα σε ένα κατάστημα Target ενώ η 8χρονη ήταν μέσα και ψώνιζε, σύμφωνα με το FOX 8. Το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε ένα γραμματοκιβώτιο κατά τη διάρκεια της οδήγησής της, που εκτιμάται ότι στα 10 μίλια (περίπου 16 χιλιόμετρα), από το σπίτι της μέχρι το κατάστημα.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι κάλεσαν την οικογένεια για να παραλάβει το αυτοκίνητο και το κορίτσι, το οποίο είπαν ότι είναι πλέον ασφαλές στο σπίτι του.

«Λοιπόν, βρήκα επιτέλους μια γυναίκα που βιάζεται περισσότερο να ψωνίσει στο Target από τη σύζυγό μου», αστειεύτηκε η αστυνομία του Μπέντφορντ σε μια ανάρτηση στη σελίδα του τμήματός της στο Facebook. «Ακριβώς, ένα 8χρονο πήρε το αυτοκίνητο της μαμάς του σήμερα το πρωί και οδήγησε στο Target στο Μπρέινμπριτζ για να ψωνίσει».

«Δεν είμαστε σίγουροι τι αγόρασε ή αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Target για να εξοικονομήσει 5%. Την αφήσαμε να τελειώσει το Frappuccino της. Δεν είμαστε κακοί», συνέχισε η αστυνομία στο ίδιο ύφος.

Η αστυνομία είπε στο FOX 8 ότι το κορίτσι είναι πολύ μικρό για να της αποδοθούν κατηγορίες και ότι είναι ευγνώμονες που κανείς δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: lifo.gr
v