Αιγάλεω: οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε και εγκατέλειψε 6χρονο

Αιγάλεω: οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε και εγκατέλειψε 6χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Αιγάλεω, όταν οδηγός μηχανής παρέσυρε ένα 6χρονο αγόρι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Το συμβάν συνέβη στη συμβολή των οδών Βάρναλη και Νέστορος, σε μία ώρα που πολλές οικογένειες βρίσκονταν στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε το μικρό αγόρι και αμέσως μετά, χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του παιδιού, απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος. Η πράξη αυτή, πέρα από απερίσκεπτη, δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στους δρόμους και την ευθύνη των οδηγών.

Ο 6χρονος διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του, η οποία προς το παρόν φαίνεται να είναι σταθερή.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε το θύμα του, και καλούν τυχόν μάρτυρες του ατυχήματος να παρέχουν πληροφορίες, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Το τροχαίο αυτό επισημαίνει την αναγκαιότητα για περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα από όλους τους οδηγούς, καθώς και την ανάγκη για ορθές πρακτικές οδικής συμπεριφοράς, ειδικά σε περιοχές που συχνά παίζουν ρόλο στην καθημερινότητα των παιδιών.

Πηγή: iefimerida.gr

v