Τι θα χρειαστείς
- 300 γραμμάρια φράουλες (καθαρισμένες)
- 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό (κατά προτίμηση 2%)
- 2-3 κουταλιές της σούπας μέλι ή σιρόπι αγαύης (ή ζάχαρη άχνη, αν προτιμάς)
Τι πρέπει να κάνεις
Βήμα 1ο
Πολτοποίησε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
Βήμα 2ο
Πρόσθεσε το γιαούρτι και το μέλι (ή άλλο γλυκαντικό) και χτύπα ξανά για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ενωθούν καλά.
Βήμα 3ο
Μοίρασε τη μους σε μπολάκια ή ποτήρια και βάλε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να κρυώσουν και να σφίξουν ελαφρώς.
Προαιρετικά: γαρνίρεις με λίγες φρέσκες φράουλες, φύλλα δυόσμου ή λίγη τριμμένη σοκολάτα!
Extra tip: Αν θες πιο αφράτη υφή, μπορείς να προσθέσεις και 2 ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα ή 100 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη.
Ελαφριά, δροσερή, χωρίς τύψεις — ιδανική για μικρούς και μεγάλους! Καλή επιτυχία!