Μαμά αποκαλύπτει γιατί το να μένει δίπλα στους παππούδες των παιδιών της είναι σωτήριο

Μαμά αποκαλύπτει γιατί το να μένει δίπλα στους παππούδες των παιδιών της είναι σωτήριο

Ένα viral βίντεο με πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές δείχνει το απίστευτο δέσιμο μεταξύ ενός αγοριού και του παππού του, ο οποίος ζει μένει στον ίδιο δρόμο με το εγγόνι του.

Το βίντεο δείχνει τον 2χρονο Walker Stransky να τρέχει στο δρόμο της γειτονιάς του στο Κολοράντο για να αγκαλιάσει τον παππού του, Neil Duggan. Το στιγμιότυπο, το οποίο μοιράστηκε στο Instagram η μαμά του Walker, Jamie Stransky, φέρει τη λεζάντα: «Ενημέρωση: το να ζεις κοντά στους παππούδες είναι η καλύτερη ιδέα που υπήρξε ποτέ»

@three.happy.suns Once again, highly recommend moving one street down from Grandma and Grandpa. Best buddies 💙 #grandkids #grandpa #neighbors #boymom #bestfriend ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

Η Stransky, μητέρα τριών αγοριών, δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι η ίδια και η οικογένειά της είχαν βγει για μια βόλτα με ποδήλατο τον Μάιο, όταν ο Walker εντόπισε τον παππού του έξω να κουρεύει το γκαζόν και έτρεξε στο δρόμο για να τον αγκαλιάσει.

Είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μετακόμισαν δίπλα στους γονείς της, λίγο μετά τη γέννηση των μεγαλύτερων αδελφών του Walker, που είναι δίδυμα. Μάλιστα, τόνισε ότι το να ζει τόσο κοντά στους γονείς της ήταν η «μεγαλύτερη ευλογία» για την οικογένειά της.

«Βλέπουμε τους γονείς μου σχεδόν κάθε μέρα και είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό. Τα αγόρια μου έχουν την καλύτερη σχέση με τους παππούδες τους», είπε. «Λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις μια οικογένεια, και είμαστε τόσο τυχεροί που ένα μέρος της δικής μας είναι τόσο κοντά».

Πηγή: goodmorningamerica.com

v