Το «ευχαριστώ» του Εμμανουήλ Καραλή στον πατέρα του που τον στηρίζει πάντα! 

Το «ευχαριστώ» του Εμμανουήλ Καραλή στον πατέρα του που τον στηρίζει πάντα!

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, πρωταθλητής Ελλάδας, με διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια σε Παγκόσμιο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, καθώς και σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες, αφιέρωσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον πατέρα του, λίγες ημέρες πριν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Έλληνας αθλητής αναγνώρισε την απόφαση του πατέρα του να τον οδηγήσει στο άθλημα του επί κοντώ πριν από 20 χρόνια και δεν έκρυψε τη χαρά του για το πού κατάφεραν να φτάσουν σήμερα.

«Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πηγές στο στρώμα του άλματος επί κοντώ 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί! Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε για την ακρίβεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)


Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που διεξήχθη στον Βόλο, κατέρριψε μέσα σε εννέα ημέρες δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ, αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στον προκριματικό γύρο του άλματος επί κοντώ και θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Δευτέρα (5/08/24, 20:00).

Πηγή: marieclaire.gr

v