33χρονη έμαθε πως η δότρια που θα της σώσει τη ζωή είναι η κολλητή της και… λύγισε από συγκίνηση!

33χρονη έμαθε πως η δότρια που θα της σώσει τη ζωή είναι η κολλητή της και… λύγισε από συγκίνηση!

Η Jess Hause διαγνώστηκε με χρόνια νεφρική νόσο στα τέλη του περασμένου έτους, αφού βίωσε κάποιες σωματικές αλλαγές. Αμέσως ξεκίνησε αιμοκάθαρση, ενώ οι γιατροί της εξήγησαν πως αυτό που θα της σώσει τη ζωή είναι η μεταμόσχευση νεφρού. 

 

Μόλις έμαθε τα νέα η φίλη της Megan Schultz, θέλησε αμέσως να βοηθήσει και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατή δότρια. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστα, καθώς οι δύο φίλες σύντομα θα ένωναν τις ζωές τους με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η Jess και η Megan γνωρίστηκαν στα 18 και είναι αδερφικές φίλες για περισσότερα από 15 χρόνια. Όταν η Jess έμαθε πως η συμβατή δότρια που θα της σώσει τη ζωή είναι η κολλητή της, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές. 

«Είμαι ακόμα σε πλήρη και απόλυτο σοκ…», έγραψε η στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Δεν θα μπορούσα να προσευχηθώ για κάτι καλύτερο. Είναι μια από τις κολλητές μου από το Πανεπιστήμιο, η αδελφή μου και η φίλη μου απ' όταν είμασταν 18 ετών και τώρα είναι οικογένεια. Ζήσαμε μαζί, ταξιδέψαμε μαζί και περάσαμε πολλά μαζί».

«Δεν ξέρω τι να πω για το θάρρος, τη δύναμη, την ανιδιοτέλεια και την αγνή καρδιά της. Είμαι απίστευτα τυχερή που, εκτός από τις αμέτρητες όμορφες αναμνήσεις που έχω μαζί της, θα περάσω δίπλα της κι αυτό το δύσκολο ταξίδι της υγείας μου. Είναι ο ήρωάς μου και ο άνθρωπος που φιλοδοξώ να γίνω. Μου σώζει τη ζωή και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων».

Πηγή: goodmorningamerica.com

v