Τι χρειάζεστε
2 μεγάλα παντζάρια πλυμένα και καθαρισμένα από τις ρίζες τους
1 μεγάλο μήλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1-2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο,
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
1/4 της κούπας ελαιόλαδο
1 έως 1 1/2 κεσεδάκια γιαούρτι (συσκευασία 200 γραμμαρίων)
Αλάτι
2 - 3 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Σε μια κατσαρόλα βάζετε αρκετό νερό να βράσει, ρίχνετε τα παντζάρια και τα αφήνετε να μαλακώσουν (1-1,5 ώρα).
Βήμα 2ο
Έπειτα τα στραγγίζετε, τα αφήνετε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 3ο
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε τα κομμένα παντζάρια, τα κομμένα μήλα, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το ελαιόλαδο, την κάπαρη και το ξύδι και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 4ο
Τέλος, ρίχνετε και το γιαούρτι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: justapinch.com