14χρονος πήδηξε από κερκίδες γηπέδου και σκοτώθηκε - είχε τάσεις αυτοκτονίας λέει το σχολείο

14χρονος πήδηξε από κερκίδες γηπέδου και σκοτώθηκε - είχε τάσεις αυτοκτονίας λέει το σχολείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την θανάσιμη πτώση ενός 14χρονου μαθητή από μεγάλο ύψος από τις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Ναυπλίου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο 14χρονος βρέθηκε στο γήπεδο, πιθανότατα με σκοπό να αθληθεί. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο νεαρός συνήθιζε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται. Ωστόσο, ο πατέρας του ανέφερε, ότι η πτώση πιθανόν να μην ήταν ατύχημα, καθώς συνέβη ύστερα από έναν καυγά που είχαν τηλεφωνικά και ότι ο γιός του πιθανότατα πήδηξε στο κενό.

Ο πατέρας του ανήλικου από το Ναύπλιο, υποστηρίζει πως αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον έβαλε τιμωρία. «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε στο Live News.

Ωστόσο, την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού γεγονότος, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν ενδείξεις για τάσεις αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος, είχε ενημερώσει την οικογένεια σχετικά με την ψυχική του υγεία.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχαν επισημάνει πως το παιδί χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης από ειδικό. Η ενημέρωση αυτή είχε γίνει εγγράφως, με τους γονείς να υπογράφουν ότι έχουν λάβει γνώση της σοβαρότητας της κατάστασης. 

v