Μαμά αναρωτιέται πώς οι άλλες μαμάδες κάνουν σεξ 5 φορές την εβδομάδα: «πώς αντέχουν;»

Μαμά αναρωτιέται πώς οι άλλες μαμάδες κάνουν σεξ 5 φορές την εβδομάδα: «πώς αντέχουν;»

Η Madison Barbosa, γνωστή και ως @madison_barbosa στο TikTok, είναι μια πολυάσχολη μαμά με μικρά παιδιά που τρέχει και δεν φτάνει (όπως όλες μας, και στο τέλος της ημέρας έχει ελάχιστες αντοχές για οτιδήποτε: ακόμα και για σεξ!

Αυτό τουλάχιστον είπες σε μια ξεκαρδιστική ανάρτησή της, με την οποία ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως παρακολούθησε τυχαία ένα βίντεο που ρωτούσε τους γονείς μικρών παιδιών πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ, και αρκετοί απάντησαν ότι η φτάνουν και τις 4 με 5 φορές! 

Η Madison, με έντονο και αστείο τρόπο, αναρωτήθηκε «πού βρίσκουν τόση ενέργεια», και πρόσθεσε πως το να είσαι γονιός μικρών παιδιών είναι πολύ δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας, είναι εξαντλημένη και το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί!

Συμπλήρωσε πως αγαπάει πολύ τον άντρα της και πως την ελκύει ακόμα όπως τον πρώτο καιρό, αλλά όσο κι αν... το πνεύμα θέλει, το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ταυτιστήκαμε! 

@madison_barbosa 4-5 TIMES A WEEK?! 🤥#momminmads #momhumor #couplecomedy #momanddad #toddlermom #relatablemom ♬ original sound - Madison Barbosa

v