«Ένα παιδί δεν πρέπει ποτέ να φεύγει πριν από τον γονιό του»: η μαμά της Shannen Doherty εξομολογείται

«Ένα παιδί δεν πρέπει ποτέ να φεύγει πριν από τον γονιό του»: η μαμά της Shannen Doherty εξομολογείται

Δύο μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της Shannen Doherty και η μητέρα της 53χρονης ηθοποιού, μίλησε δημόσια για την απώλεια της κόρης αλλά και για τη γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

«Είναι μεγάλη απώλεια. Και, ξέρετε, το έχω ξαναπεί: ένα παιδί δεν πρέπει ποτέ να φεύγει πριν από τον γονιό του. Είναι μερικά πράγματα, τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Θυμάμαι την κόρη μου να μου λέει: ''Ό,τι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί''. Και έτσι έζησε τη ζωή της. Έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και προσπάθησε μέχρι τέλους.

Ο Chris Cortazzo, μεσίτης και καλύτερος φίλος της ηθοποιού, επέμεινε ότι η Shannen ήταν «μια πολύ δυνατή πολεμίστρια μέσα σε όλα αυτά», λέγοντας επίσης «Πάλεψε τόσο σκληρά. Στην πραγματικότητα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφευγε. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκε. Πήγαινε στη χημειοθεραπεία και ήταν τόσο άρρωστη. Δεν ήθελε συμπόνια από κανέναν. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε όλη μου τη ζωή.»
 
Η Shannen Doherty μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού το 2015. Το 2017, ανακοίνωσε στο Instagram ότι βρισκόταν σε ύφεση, αλλά αργότερα, το 2020, αποκάλυψε ότι η ασθένεια είχε επανέλθει ως μεταστατικός καρκίνος σταδίου 4. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: marieclaire.gr

v