«Σήμερα που γιορτάζει η πρώην γυναίκα μου...»: ένα κείμενο για όλους τους μπαμπάδες!

«Σήμερα που γιορτάζει η πρώην γυναίκα μου...»: ένα κείμενο για όλους τους μπαμπάδες!

Παρακάτω θα διαβάσετε την ανάρτηση ενός νεαρού χωρισμένου πατέρα από τη Βοστώνη, που έγινε viral στο διαδίκτυο. Μοιράστηκε την ιστορία του για να ενθαρρύνει τα χωρισμένα (και μη) ζευγάρια να ξεπεράσουν τις κακίες τους για χάρη των παιδιών τους:

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της πρώην γυναίκας μου, οπότε σηκώθηκα νωρίς, αγόρασα λουλούδια, κάρτες, ένα δώρο από τα παιδιά και τα βοήθησα να της φτιάξουν πρωινό.

Ως συνήθως κάποιος με ρώτησε γιατί συνεχίζω να κάνω αυτά τα πράγματα για εκείνη. Αυτή η ερώτηση με εκνευρίζει πολύ γι' αυτό θα σας εξηγήσω το λόγο.

Μεγαλώνω δύο μικρά παιδάκια. Το παράδειγμα που τους δίνω με τη μαμά τους θα επηρεάσει σημαντικά το πώς θα βλέπουν και θα συμπεριφέρονται στις γυναίκες στο μέλλον, και πώς αντιλαμβάνονται τις σχέσεις.

Νομίζω ότι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην περίπτωσή μου τώρα που χωρίσαμε. Οπότε αν δεν δίνετε καλά παραδείγματα στα παιδιά σας για το πώς να συμπεριφερθούν σε μια σχέση, παραλείπετε σημαντικά διδάγματα.

Παρακαλώ γίνετε πρότυπο. Μεγαλώστε καλούς και ώριμους άντρες. Μεγαλώστε δυνατές γυναίκες. Ο κόσμος, τους χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ.»

v