H Τζένιφερ Λόπεζ χωρίζει ξανά (και οριστικά!) με τον Μπεν Άφλεκ

H Τζένιφερ Λόπεζ χωρίζει ξανά (και οριστικά!) με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ερωτεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χώρισαν, παντρεύτηκαν με άλλους, έκαναν παιδιά και τα ξαναβρήκαν σχεδόν 30 χρόνια μετά. Ωστόσο, η αγάπη τους δεν αποδείχθηκε τόσο παραμυθένια, καθώς απ' ότι φαίνεται το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.

Φίλοι του ζευγαριού υποστήριξαν στη DailyMail.com ότι ο 51χρονος ηθοποιός της  και η 55χρονη τραγουδίστρια θα προχωρήσουν με το διαζύγιο, καθώς η προσπάθεια συμφιλίωσης που είχαν κάνει τις τελευταίες εβδομάδες, απέτυχε.

Τα έγγραφα του διαζυγίου «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν κατατεθεί ακόμα», όπως ισχυρίζονται πολλές πηγές.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στις 30 Μαρτίου. Έκτοτε πέρασαν το καλοκαίρι χωριστά- η Jennifer σε μεγάλο βαθμό στην ανατολική ακτή, ενώ ο Ben παραμένει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Πέρασαν μάλιστα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στις 16 Ιουλίου σε διαφορετικές πόλεις.

Οι αναφορές για τα συζυγικά προβλήματα του Affleck και της Lopez άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε ότι ο Ben είχε μετακομίσει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι αξίας 100.000 δολαρίων και ότι το ζευγάρι σκόπευε να πουλήσει το σπίτι του.

Απ' ότι φαίνεται η αγάπη της Jennifer Lopez μπορεί να μην κοστίζει τίποτα, αλλά το διαζύγιό της με τον Ben Affleck σίγουρα θα κοστίσει...

Πηγή: dailymail.com

v