Ανάδοχη μητέρα φρόντισε περισσότερα από 40 παιδιά μέσα σε 44 χρόνια!

Ανάδοχη μητέρα φρόντισε περισσότερα από 40 παιδιά μέσα σε 44 χρόνια!

Η Emma Patterson από την Αμερική, από το 1980 έχει φιλοξενήσει πάνω από 40 παιδιά ως ανάδοχη μητέρα και πρόσφατα της απονεμήθηκε βραβείο για τις υπηρεσίες της προς τους νέους της πολιτείας της, αφού ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί τελικά από την αναδοχή στην ηλικία των 88 ετών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC News στο πλαίσιο του τμήματος "America Strong",  δήλωσε ότι ασχολήθηκε για πρώτη φορά όταν τα βιολογικά της παιδιά, άρχισαν να φέρνουν περιστασιακά στο σπίτι τους φίλους τους που χρειάζονταν βοήθεια.

Είτε επρόκειτο για φαγητό, είτε για ζεστά ρούχα, είτε για ένα μέρος για να περνούν με ασφάλεια το χρόνο τους μετά το σχολείο, τα δύο αδέλφια ήξεραν ότι η μαμά τους ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για να προσφέρει βοήθεια.

Δεν άργησε να γραφτεί στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών της κομητείας Montgomery, όπου κατά καιρούς αναλάμβανε βρέφη από ναρκομανείς γονείς,που δεν μπορούσαν να πάνε στο σπίτι τους. Κάποια από τα παιδιά που ανέλαβε έμειναν μαζί της μέχρι να ενηλικιωθούν.

Η Patterson, η οποία πλέον είναι 88 ετών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλα τα παιδιά που προσεξε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Είμαι πολύ περήφανη για όλα τα παιδιά γιατί, ξέρετε, όλα έχουν αποδειχθεί υπέροχοι άνθρωποι».

Πηγή: goodnewsnetwork.org

v