8 στυλιστικά μυστικά για γυναίκες με πιασίματα

8 στυλιστικά μυστικά για γυναίκες με πιασίματα

Σε έναν κόσμο όπου οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται όπως οι εποχές, η εξοικείωση με την τέχνη του ντυσίματος μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν να βρίσκεσαι σε λαβύρινθο! Αν προσθέσεις και το ότι η μόδα απευθύνεται κυρίως σε σώματα με αναλογίες μοντέλου, εμείς οι καθημερινές γυναίκες μια πιασίματα και καμπύλες νιώθουμε σαν εξωγήινες! 

Το Instagram της Jeannette Stock είναι ένα καταφύγιο για γυναίκες όλων των μεγεθών που αναζητούν έμπνευση για στυλ και τόνωση της αυτοπεποίθησης. Μέσω της πλατφόρμας της, δίνει γενναιόδωρα ανεκτίμητες συμβουλές ειδικά προσαρμοσμένες για γυναίκες με καμπύλες, βοηθώντας τις να νιώσουν άνετα και όμορφα με το σώμα τους. 

4 πανέξυπνα tips 

Φορέστε ζώνη: Σύμφωνα με την Jeannette, η χρήση της ζώνης προσθέσει ευκρίνεια στο σώμα και να δημιουργήσει μια πιο κολακευτική σιλουέτα.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα παπουτσιού: Επιλέγοντας παπούτσια που ταιριάζουν με το ντύσιμο, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση των μακρύτερων ποδιών και βελτιώνετε τις αναλογίες σας.

Προτιμήστε τα δεμένα μαλλιά: Η Jeannette συμβουλεύει να δένεις τα μαλλιά σε κότσο, όχι μόνο για κομψή εμφάνιση αλλά και για να δείχνεις πιο ψηλή. 

Διαλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ: Τέλος, η Jeannette τονίζει τη σημασία των κατάλληλων αξεσουάρ για μια κομψή εμφάνιση. Επιλέγοντας μια τσάντα που συμπληρώνει τα χρώματα της ζώνης, των παπουτσιών και του συνολικού outfit, βελτιώνεις τη συνολική αισθητική ενός ντυσίματος.

Το «έξυπνο» κοκαλάκι μαλλιών 

Η Jeannette μοιράστηκε ένα έξυπνο hack στα social media της: χρησιμοποιεί ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά για να αλλάξει το σχήμα μιας μπλούζα, κάνοντάς την να φαίνονται πιο κομψή και κολακευτική (όπως στη φωτογραφία). Είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Το μαύρο φόρεμα 

Το κλασικό μαύρο φόρεμα είναι ένα βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η Jeannette  σπάει το στερεότυπο ότι τα μαύρα φορέματα είναι μόνο για φανταχτερές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας την ευελιξία τους για καθημερινές και για τολμηρές εμφανίσεις. Με δύο διαφορετικά στυλ, η Jeannette αποδεικνύει πως οι μικρές αλλαγές μπορούν να αλλάξουν εντελώς την αίσθηση του φορέματος (βλέπε πιο πάνω φωτογραφία). 

Η... στυλάτη φούστα 

Η κλασική πλισέ φούστα μέχρι τη μέση της γάμπας, όταν φορεθεί σωστά (όπως στη φωτογραφία) κολακεύει και αναδεικνύει όλους τους σωαματότυπους. Διαλέξετε έντονα χρώματα και σχέδια, κάντε αρμονικούς και τολμηρούς συνδυασμούς και ξεχωρίστε με το μοναδικό σας στυλ. 

Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας 

Μια πολύτιμη συμβουλή από τη Jeannette είναι να μην έχετε εμμονή στο να κρύψετε το σώμα σας, αλλά να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία. Η επίτευξη μιας ισορροπημένης εμφάνισης μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά η προσοχή στις αναλογίες είναι το κλειδί.  Τελικά, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον ευατό σου! Όταν αισθάνεστε χαρούμενες και με αυτοπεποίθηση, αποπνέετε φυσικά κομψότητα και στυλ ό,τι κι αν φοράτε. 

Πηγή: brightside.me

v