Ριζόμυλος: 10χρονος έσωσε τη μαμά του από τα χέρια του «νταή» πατέρα του

Ριζόμυλος: 10χρονος έσωσε τη μαμά του από τα χέρια του «νταή» πατέρα του

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο, όταν 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια και απείλησε τη σύζυγό του.

Την ξυλοκοπούσε και την απειλούσε πως θα τραβήξει την σκανδάλη της καραμπίνας που κρατούσε, ενώ απειλούσε και το έντρομο τρίχρονο παιδί του.

Όλα αυτά συνέβησαν στο Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο όπου ένας 33χρονος άντρας μεθυσμένος χτύπησε άγρια την σύζυγό του και φώναζε πως θα την σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία, πράγμα που έκανε ο 10χρονος γιός του για να προστατέψει την μητέρα και τον αδελφό του. Ο «νταής» οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο και ζήτησε νέα προθεσμία ενώ η έδρα αποφάσισε να καταθέσει το 10χρονο αγόρι, που κατήγγειλε τον πατέρα του.

Ο 33χρονος που παραμένει υπό κράτηση αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε κρίση επιληψίας και ότι ο γιος τους παρεξήγησε έναν απλό καβγά. Η καραμπίνα βρέθηκε στα χέρια του … τυχαία καθώς υπήρχε στο σπίτι και ανήκε στον προηγούμενο ενοικιαστή.

Ο 33χρονος, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες και συγκεκριμένα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, αφού προηγηθεί η κατάθεση του παιδιού στο εισαγγελικό γραφείο.

Πηγή: gegonota.news

 

v