Ηράκλειο: στη ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι - ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Ηράκλειο: στη ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι - ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένα αγοράκι 2 ετών ανασύρθηκε από τη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Ειδικότερα, στην Αμμοδάρα Ηρακλείου το απόγευμα της Δευτέρας 10/6 το παιδί ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας του, έφυγε από το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν πλάι στα αδέρφια του και πλησίασε τη θάλασσα. Όταν λίγο μετά η μητέρα ξεκίνησε να ψάχνει το 2χρονο αγοράκι, το είδε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα. 

Στην περιοχή βρισκόταν γιατρός, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει το παιδί και να του κάνει ΚΑΡΠΑ για να το επαναφέρει. Το αγοράκι είχε πιει πολύ νερό, ενώ όσο το μετέφεραν με το ΕΚΑΒ στο κοντινότερο νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή και ευτυχώς οι διασώστες το επανέφεραν.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου υβνελήφθησε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας παίδων. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθη, μετά από εντολή εισαγγελέα, η μητέρα του παιδιού.

Πηγή: star.gr

v