Δασκάλα έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία όταν είδε σημάδια κακοποίησης σε μαθητή

Δασκάλα έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία όταν είδε σημάδια κακοποίησης σε μαθητή

 Μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας διερευνάει το αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης, μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού, η οποία είδε σημάδια σε 12χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου του 2024, όταν η δασκάλα είδε το παιδί σε κακή κατάσταση. Ο 12χρονος της έδειξε τα σημάδια στο σώμα του και της αποκάλυψε τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ.

Ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, ξυλοκοπήθηκαν και απειλήθηκαν για ακόμα μία φορά, από τον πατέρα και τον θείο του. Όπως είπε ο 12χρονος, το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί με την μητέρα του, στο σπίτι θείου του. Τη νύχτα της Τετάρτης (5/6/2024) ο θείος ζήτησε από την 33χρονη μητέρα να μαζέψει τα πράγματά της και του παιδιού της και να αποχωρήσουν από το διαμέρισμα που τους φιλοξενούσε.

Κάποια στιγμή τους χτύπησε με ένα ξύλο που κρατούσε και τους τραυμάτισε. Επιπλέον, o 12χρονος δήλωσε, ότι ο πατέρας του είχε απειλήσει τη μητέρα του πριν από λίγες μέρες με κυνηγετικό όπλο, για να την αναγκάσει να φύγει από το σπίτι.

Ο 12χρονος μαζί με τη μητέρα του, μεταφέρθηκαν συνοδεία αστυνομικών στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως με μέριμνα του Α.Τ. Τρίπολης θα μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο διαμονής καθώς επίσης και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Πηγή: newsit.gr

v