Τι θα χρειαστείτε
- 3 φλιτζάνια παγωτό φράουλα (όχι σορμπέ)
- 1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Ψιλοκομμένες φρέσκες φράουλες, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- Σοκολάτα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα και στρώνουμε 12 χάρτινες θήκες σε ταψάκι για μάφιν.
Βήμα 2ο
Τοποθετούμε το παγωτό και το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά. Στη συνέχεια, μοιράζουμε το μείγμα ομοιόμορφα στις φόρμες για μάφιν.
Βήμα 3ο
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά και έπειτα, τα αφήνουμε να κρυώσουν. Για το σερβίρισμα μπορούμε να βάλουμε μία μικρή μπάλα παγωτό από πάνω, φρέσκιες φράουλες και κομματάκια σοκολάτας.
Πηγή: taste.com.au