Τι χρειαζόμαστε
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος 35%
- 150 ml συμπυκνωμένο γάλα ζαχαρούχο
- 4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
- Καρύδια σπασμένα (προαιρετικά)
Τι κάνουμε
Βήμα 1ο
Σ’ ένα μπολ, χτυπάμε την κρέμα με ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα ώσπου να αφρατέψει (2-4 λεπτά).
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα καιτο ταχίνι και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει όσο απαλό και αφράτο το θέλουμε. Εάν θέλουμε, ενσωματώνουμε και λίγα σπασμένα καρύδια για να έχουμε το τραγανό στοιχείο που θα μας θυμίζει παρφέ.
Βήμα 3ο
Βάζουμε το μείγμα σε σακουλάκι φαγητού που κλείνει αεροστεγώς και αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Καλή επιτυχία!