Τι χρειαζόμαστε
- 200 γραμμάρια μέλι
- 400 γραμμάρια ταχίνι
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια
- 300 γραμμάρια μπισκότα digestive
- 50 γραμμάρια φουντούκια κομματιασμένα
Τι κάνουμε
Βήμα 1ο
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι στο μάτι (σε χαμηλή φωτιά) ώσπου να μαλακώσει.
Βήμα 2ο
Βγάζουμε το μέλι απ’ τη φωτιά, προσθέτουμε στο κατσαρολάκι το ταχίνι και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομογενές μείγμα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και το φουντούκι και ανακατεύουμε να πάνε παντού τα τραγανά υλικά μας.
Βήμα 3ο
Σ’ ένα ταψί, στρώνουμε λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα έτσι ώστε να έχει μακρόστενη φόρμα και να βρίσκεται στο κέντρο του ταψιού. Με τα χέρια μας, τυλίγουμε τη λαδόκολλα σφιχτά γύρω απ’ το μείγμα σχηματίζοντας έναν κύλινδρο (ή σαλάμι) και στρίβουμε τις άκρες του για να σφραγίσει.
Βήμα 4ο
Αφήνουμε στην κατάψυξη για 45 λεπτά, ώσπου να σφίξει ο κορμός μας. Κατόπιν, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!