5 jumpsuits για όλες τις ώρες

5 jumpsuits για όλες τις ώρες

Τα jumpsuits -ή ολόσωμες φόρμες επί το ελληνικότερον- αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και θηλυκότητας. Ανάλογα με το σχέδιο και την υφή τους μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από το γραφείο στο μπαρ και από την παραλία σε ένα πιο επίσημο event, ενώ αν τα ταιριάξετε με τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αποδώσουν πολύ σέξι αποτέλεσμα. Μεγάλο συν; Είναι απίστευτα δροσερά –ιδανικά για τις καυτές μέρες του Αυγούστου.

Με διακριτικά κουμπάκια από τα Mango
Mango

Jumpsuit από 100% polyester, με σορτς και διακριτικά κουμπάκια στην μπλούζα, σχήμα V στο ντεκολτέ και την πλάτη, λάστιχο στη μέση και μικρά τσεπάκια. Διατίθεται και σε μπλε ρουά.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Τιμή: 19,99 ευρώ (με την έκπτωση).

Denim φόρμα από το Two Women in the World
Two women in the World

Ολόσωμη denim φόρμα, με σορτς και τιράντες, εφέ used, ψηλόμεσο και πολλά τσεπάκια. Συνδυάστε το με βαμβακερό στράπλες τοπ.

Θα το αγοράσετε online από το Yoox.com.

Τιμή: 35 ευρώ (με την έκπτωση).

Tall collared Playsuit από το Topshop
Topshop

Κομψό και φίνο, το συγκεκριμένο playsuit διαθέτει λαμπερές πέτρες στον γιακά και διακριτικά κουμπάκια στο πουκάμισο. Μπορεί κάλλιστα να φορεθεί σε πρωινή βάπτιση, ενώ διατίθεται μόνο σε nude απόχρωση.

Θα το αγοράσετε online από το Topshop.com.

Τιμή: 60,41 ευρώ.

Ζέρσεϋ φόρμα BSB
BSB

Ζέρσεϋ ολόσωμη φόρμα με τιράντες, βολάν στο στήθος, ζωνάκι στη μέση και φαρδιά παντελόνα. Διατίθεται και σε σοκολατί. Φορέστε την το βράδυ στο μπαρ με ψηλές πλατφόρμες.

Θα την βρείτε στα καταστήματα BSB.

Τιμή: 39,50 ευρώ (με την έκπτωση).

Playsuit με print από πεταλούδες από το River Island
Asos

Σούπερ θηλυκή φλοράλ φόρμα, αποτελούμενη από κοντό σορτς και στράπλες τοπ και από 100% βαμβάκι, με ροζ ζωνάκι στη μέση. Φορέστε την στις πρωινές σας βόλτες.

Θα την αγοράσετε online από το Asos.com.

Τιμή: 24,89 ευρώ.

 

v