Τι θα χρειαστείτε
2 πακέτα νουντλς
1/2 ποτήρι σάλτσα σόγιας
1 στήθος κοτόπουλο
3 μικρά καρότα
2 πιπεριές πολύχρωμες
1 κρεμμύδι ξηρό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας φύτρες φασολιού
**Λαχανικά όπως πράσο, φρέσκο κρεμμύδι, λάχανο, καλαμπόκι μπορούν να προστεθούν!
3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά που έχετε επιλέξει.
Το καρότο αν και μπορείτε να το περάσετε από έναν τρίφτη, είναι πολύ πιο νόστιμο σε μικρές λωρίδες! Οπότε αν έχετε χρόνο και μεράκι κόψτε το με το χέρι!
Βήμα 2ο
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι καρύδας και προσθέτετε πρώτα τα λαχανικά που είναι πιο σκληρά και χρειάζονται παραπάνω σωτάρισμα. Στην δική μας περίπτωση, το καρότο!
Μετά όλα τα υπόλοιπα και μόλις τσιγαριστούν, βάλτε το κοτόπουλο το οποίο έχετε κόψει σε μικρούς κύβους.
Βήμα 3ο
Μόλις σωταριστεί μαζί με τα λαχανικά, προσθέστε τη σάλτσα σόγιας.
Τρίψτε ένα κομμάτι τζίντζερ και χαμηλώστε τη φωτιά.
Βήμα 4ο
Σε ένα μπολ βάλτε τα νουντλς και «ζεματίστε» τα με βραστό νερό για 3-5 λεπτά.
Τα στραγγίζετε και τα προσθέτετε στο φαγητό.
Ανακατεύετε, σκεπάζετε την κατσαρόλα για 5 λεπτά και σερβίρετε!
Σας φάνηκε... νόστιμο; Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συνταγές στο site της Μαριαλένας Τερζή, greekmamachef.gr!