Μακρύ φόρεμα: Maxi-mum θηλυκότητα

Μακρύ φόρεμα: Maxi-mum θηλυκότητα

Αγαπάμε τα maxi φορέματα γιατί μας κάνουν να δείχνουμε θηλυκές και αέρινες, κρύβουν τις ατέλειες, ενώ μας απαλλάσσουν από κάθε ανησυχία αμήχανων αποκαλύψεων τις ημέρες με πολύ αέρα. Κοινώς, αν ετοιμάζετε την βαλίτσα των διακοπών, μερικά μακριά φορέματα για κάθε περίσταση είναι απολύτως απαραίτητα. Δείτε αυτά που ξεχωρίσαμε φέτος το καλοκαίρι για τα σχέδια, τις γραμμές και τις… τιμές τους!

 

Μεταξωτό φόρεμα με έναν ώμο από το My Fashion Fruit
Μεταξωτό φόρεμα με έναν ώμο από το My Fashion Fruit

Υπέροχο maxi φόρεμα για τις απογευματινές βόλτες στο νησί, σε έντονο τιρκουάζ χρώμα που θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σας. Έχει λάστιχο στη μέση, πέφτει απαλά μέχρι τον αστράγαλο και είναι one size.
Τιμή: 52 ευρώ
Θα το αγοράσετε online από το MyFashionFruit.com

Στράπλες φόρεμα από τα Mango
Στράπλες φόρεμα από τα Mango

Δροσερό φόρεμα από 100% βισκόζη, με μεγάλες στάμπες από λαχούρια και λάστιχο στη μέση, το οποίο «κρύβεται» από μία λεπτή πλεκτή δερμάτινη ζώνη. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, μπορείτε να το ταιριάξετε με δερμάτινα σανδάλια ή πλατφόρμες.
Τιμή: 69,99 ευρώ
Θα το αγοράσετε μόνο στο online κατάστημα των Mango

Σούπερ σέξι μαύρο φόρεμα από το Asos
Σούπερ σέξι μαύρο φόρεμα από το Asos

Αποκλειστικά για εκκεντρικές βραδινές εμφανίσεις και ιδανικό για λεπτές σιλουέτες, το φόρεμα αυτό θα κλέψει την παράσταση όπου κι αν βρεθείτε. Κλειστό στο μπούστο, με κορδόνια που δένουν στην πλάτη και ημιδιάφανη φούστα από σιφόν, το φόρεμα αυτό διατίθεται και σε έντονο πορτοκαλί. Ταιριάξτε το με χρωματιστές πλατφόρμες.
Τιμή: 76,04 ευρώ
Θα το αγοράσετε online από το ηλεκτρονικό κατάστημα Asos

Φόρεμα με κέντημα από τα Zara
Φόρεμα με κέντημα από τα Zara

Ρομαντικό, θηλυκό και πολύ δροσερό, από 90% βαμβάκι και 10% πολυέστερα, το φόρεμα θα δώσει ξεχωριστό στιλ στις βόλτες σας στο νησί. Διαθέτει διακριτικά κεντήματα και πέφτει ριχτό για να καλύπτει κάθε ατέλεια.
Τιμή: 29,99 ευρώ (με την έκπτωση)
Θα το αγοράσετε στα καταστήματα Zara

Nautique Rope Dress από τα Monsoon
Nautique Rope Dress από τα Monsoon

Σε απαλή ζέρσεϊ υφή, από 95% βισκόζη, και μπλε απόχρωση με λεπτές λευκές ρίγες, πρόκειται για ένα πολύ ευκολοφόρετο φόρεμα, είτε το επιλέξετε για τα πρωινά στο γραφείο είτε για τα απογεύματα στην βόλτα. Συνδυάζεται με λεπτή, σχοινένια ζωνίτσα στη μέση για να κολακεύει την γυναικεία γραμμή.
Τιμή: 41,50 ευρώ (με την έκπτωση)
Θα το αγοράσετε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

v