5 φούστες για αεράτες εμφανίσεις

5 φούστες για αεράτες εμφανίσεις

Πλισέ, ασύμμετρες, κεντημένες με χάντρες… Όπως και να τις προτιμάτε, οι φούστες κερδίζουν έδαφος στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και εμείς ξεχωρίζουμε τις 5 εντυπωσιακότερες.

Η φούστα έχει εδώ και καιρό επανέλθει ως “it” ρούχο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ήδη από την προηγούμενη σεζόν, οι σχεδιαστές πρότειναν να αφυπνίσουμε τη θηλυκότητά μας με εντυπωσιακές φούστες σε πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα, με στάμπες και μοτίβα, σε συνδυασμό με λιγότερο κραυγαλέα, πιο casual tops.

Στη συνέχεια επικράτησε πανζουρλισμός με την πλισέ, αέρινη φούστα των Whistles (ονόματι Carrie – δείτε τη φωτό παραπάνω), για την οποία γράφτηκαν σελίδες επί σελίδων στα διεθνή fashion blogs και την οποία φόρεσαν σχεδόν όλες οι celebrities, σε διάφορες neon αποχρώσεις.

Ειδικά τώρα που το θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα, η φούστα επανέρχεται στο προσκήνιο και ενσωματώνεται σε κάθε μας εμφάνιση, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δείτε 5 καλοκαιρινές φούστες που πραγματικά λατρέψαμε.

Paperbag Waist Skirt, από το Topshop
Paperbag Waist Skirt, από το Topshop

Ιδιαίτερα δημοφιλείς για το καλοκαίρι είναι οι φούστες που στέκονται ψηλά στη μέση, εκεί που σχηματίζεται η κλεψύδρα, και μάλιστα φορεμένες με κοντά top που αφήνουν την κοιλιά ακάλυπτη (απαιτούν καλογυμνασμένους κοιλιακούς). Αυτό το στιλ αντιπροσωπεύει η βαμβακερή κατακόκκινη φούστα που βρήκαμε στο Topshop, την οποία μπορείτε να φορέσετε στις πρωινές σας βόλτες στην πόλη ή το νησί.
Τιμή: 31,50 ευρώ
Αγοράστε την online από εδώ

Φούστα με διακριτικό πλισέ από τα Asos
Φούστα με διακριτικό πλισέ από τα Asos

Εμπνευσμένη από την Carrie Skirt των Whistles, η φούστα των Asos έχει φτιαχτεί από ελαφρύ ημιδιάφανο σιφόν και στέκεται κάπως ψηλά στη μέση. Διατίθεται σε midi ύψος και σε δύο ακόμα χρώματα, ροζ και κρεμ. Φορέστε την με μονόχρωμο, αέρινο τοπ τιραντάκι από το πρωί έως το απόγευμα.
Τιμή: 38 ευρώ
Αγοράστε την online από εδώ

Ασύμμετρη κρεπ φούστα, από τα Zara
Ασύμμετρη κρεπ φούστα, από τα Zara

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ασύμμετρη τάση που έχει εισβάλει σε όλα τα καταστήματα γυναικείων ρούχων. Θα δείτε πάσης φύσης ασύμμετρες φούστες, βραδινές ή πρωινές, από λεπτά, ημιδιάφανα υφάσματα ή από χοντρό βαμβάκι, κοντές, midi ή μακριές. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτή που βρήκαμε στα Zara, η οποία διατίθεται σε διάφορα χρώματα, και την οποία μπορείτε να φορέσετε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, αποκλειστικά με χαμηλά πέδιλα.
Τιμή: 35,95 ευρώ.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara

Olivia Floral Border Skirt, από τα Monsoon
Olivia Floral Border Skirt, από τα Monsoon

Το φετινό καλοκαίρι τα φλοράλ κλέβουν την παράσταση, σε ρούχα και αξεσουάρ, γι' αυτό μία λουλουδάτη, ευκολοφόρετη φούστα, επιβάλλεται να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας. Ξεχωρίσαμε τη συγκεκριμένη από τα Monsoon, στις αποχρώσεις του μπλε, η οποία μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα, στην βόλτα. Είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι.
Τιμή: 56,70 ευρώ
Θα την βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall, ή θα την αγοράσετε online από εδώ

Newaz Skirt από τα All Saints
Newaz Skirt από τα All Saints

Το παραδεχόμαστε: η τιμή της είναι υπερβολικά τσιμπημένη, όμως πραγματικά, έχετε δει πιο περίτεχνα κεντημένη φούστα; Είναι φτιαγμένη στο χέρι, από εκατομμύρια λαμπερές χάντρες, σε σχέδιο εμπνευσμένο από αφρικανικά tribal και σε αποχρώσεις του ροζ και του ελεφαντόδοντου. Εννοείται ότι θα την φορέσετε μόνο βράδυ. Εννοείται ότι θα την συνδυάσετε με πολύ λεπτό μεταξωτό top. Και εννοείται ότι θα λάμψετε με την εμφάνισή σας.
Τιμή: 164 ευρώ
Αγοράστε την online από εδώ

v