Φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar για χριστουγεννιάτικες αγορές

Φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar για χριστουγεννιάτικες αγορές

Πριν ολοκληρώσουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας για φέτος, μία βόλτα στα φιλανθρωπικά bazaars της πόλης θα μας δώσει πολλούς καλούς λόγους να επιλέξουμε κάρτες, δώρα και στολίδια από εκεί, αλλά και μια ιδανική ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά για το πραγματικό νόημα των ημερών.

Δείτε πότε και από πού μπορείτε να προμηθευτείτε χριστουγεννιάτικα είδη φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανισμών μέχρι το τέλος του μήνα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Όμορφα γούρια και χριστουγεννιάτικες κάρτες

Το Χαμόγελο του Παιδιού οργανώνει Χριστουγεννιάτικα bazaars σε όλη την Ελλάδα, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού, με σκοπό να χαρίσει ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Έτσι, όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, θα βρείτε περίπτερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι και στο Εμπορικό Κέντρο «The Mall». Επίσης, αντίστοιχα περίπτερα θα υπάρχουν τις ημέρες των γιορτών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Τα Αηδονάκια», στο Χριστογεννιάτικο Παζάρι του Μετρό Συντάγματος και στο Athens Metro Mall του Αγ. Δημητρίου, καθώς και σε άλλα σημεία της Ελλάδας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Unicef: Κάρτες, δώρα και παιχνίδια

Χριστουγεννιάτικα Bazaar

Έως τα τέλη του 2012 θα είναι επίσης ανοικτά περίπτερα της Unicef σε σημεία πέρα από τα καθιερωμένα. Έτσι, υπέροχες κάρτες, δώρα, παιχνίδια και πολλά ακόμα εορταστικά είδη για μικρούς και μεγάλους θα  βρείτε από 18 έως και 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, έως τις 11 Ιανουαρίου στο Golden Hall, έως τις 6 Ιανουαρίου στο The Mall, στο Santa Claus Kingdom του MEC Παιανίας και στα Καταστήματα IKEA.

Δείτε από πού αλλού μπορείτε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα είδη Unicef εδώ.

Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου ο ΣΠΑΖ πραγματοποιεί το 26ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού. Εκεί πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες, ένα ξωτικό έρχεται πολύ μακριά για να βοηθήσει τα παιδιά στις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργαστήρια μαγειρικής.

Στο συγκεκριμένο παζάρι θα φιλοξενηθούν ακόμα περίπτερα του φιλανθρωπικού οργανισμού για παιδιά «Make a Wish», του σωματείου για ΑΜΕΑ «Ερμής», της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας κ.α.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του ΣΠΑΖ στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του εδώ.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στην Τεχνόπολη

Χριστουγεννιάτικα Bazaar

Στην Τεχνόπολη πραγματοποιεί φέτος το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, στο οποίο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μεγάλη ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.

Το παζάρι θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 10.00-21.00 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 10.00-17.00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Φιλοζωικής.

Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, στη Μαρίνα Φλοίσβου

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο σύλλογος ΑΛΜΑ θα πραγματοποιήσει από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, κατά την διάρκεια του οποίου οι μικροί επισκέπτες θα διασκεδάσουν με παιχνίδια και δραστηριότητες, θα κάνουν face painting και θα απολαύσουν λαχταριστές λιχουδιές από τη Μυρσίνη Λαμπράκη. Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για τη συνέχιση των προγραμμάτων παιδιών με αναπηρία στο Π. Φάληρο.

Μάθετε περισσότερα για το εν λόγω παζάρι εδώ.

Ακόμα…

*Από τις 14 έως και τις 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ασπροπύργου, στο πλαίσιο στήριξης του Κοινωνικού Καταστήματος Αλληλεγγύης «Ο Πλησίον» θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι, με έκθεση βιβλίου, χειροποίητα κοσμήματα, παιδότοπο, καφετέρια, πρωτάθλημα σκάκι και σεμινάριο hip-hop. Το παζάρι θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο Ασπροπύργου.

*Φιλανθρωπικό bazaar πραγματοποιεί στις αποθήκες του το ηλεκτρονικό κατάστημα Sunny Side, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, το 10% από τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Στο bazaar του Sunny Side οι μικροί επισκέπτες άνω των 4 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε εργαστήρι μπισκοτόδεντρου. Μάθετε περισσότερα εδώ.

v