Ξεγέννησε το μωρό της ο ίδιος γιατρός που είχε ξεγεννήσει την ίδια και τον άντρα της!

Ξεγέννησε το μωρό της ο ίδιος γιατρός που είχε ξεγεννήσει την ίδια και τον άντρα της!

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να λες ότι ο γιατρός που ξεγέννησε εσένα και τον άντρα σου ξεγέννησε και το μωρό σας, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη με ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα.

Τρεις δεκαετίες είναι πολύς χρόνος για να εργάζεται κανείς στο ίδιο μέρος σε οποιοδήποτε επάγγελμα, αλλά ο Δρ John White είναι γυναικολόγος στο ίδιο νοσοκομείο για πάνω από 30 χρόνια, με αποτέλεσμα να ξεγεννήσει την Ashley Thomas και τον μέλλοντα σύντροφό της το 1995, και το μωράκι τους το 2024.  

Η Ashley μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok με τον γιατρό που γέννησε την ίδια, τον σύζυγό της και το μωρό τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με δύο φωτογραφίες.

Το πρώτο στιγμιότυπο έδειχνε τον Δρ. White να κρατάει την ίδια αμέσως μετά τη γέννησή της, και το επόμενο να κρατάει τη νεογέννητη κόρη της, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όταν ο ίδιος γιατρός που σε ξεγέννησε πριν από 29 χρόνια, ξεγεννά το μωρό σου. 🥹🫶🏻».

Η ανάρτηση της Ashley έχει περισσότερες από 25,9 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 5,8 εκατομμύρια likes. Οι χρήστες του TikTok συρρέουν επίσης στα σχόλια για να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους στη μοναδική κατάσταση.

Πηγή: cafemom.com

v