Ξυλοδαρμός 14χρονης: ξεφεύγει η κατάσταση - ανήλικοι απειλούν τις δράστριες στο TikTok

Ξυλοδαρμός 14χρονης: ξεφεύγει η κατάσταση - ανήλικοι απειλούν τις δράστριες στο TikTok

Η σοκαριστική υπόθεση με την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό της14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα φαίνεται πως λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Τα social media, ειδικά το Tik Tok, έχει γεμίσει με φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα μίσους από αυτόκλητους ανήλικους εκδικητές, ενώ ανήλικοι επιτίθενται φραστικά και απειλούν τις κοπέλες που συμμετείχαν στο ξυλοδαρμό της 14χρονης. Παράλληλα απειλούν πως θα εντοπίσουν και τα υπόλοιπα άτομα (αγόρια, κορίτσια) που ήταν μπροστά στην επίθεση κατά της μαθήτριας.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση ξεφεύγει ακόμα περισσότερο αφού με ένα σύντομο scroll down στο TikTok θα βρει κάποιος δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο πως πρόκειται για τα αληθινά στοιχεία.

Σε αυτά τα βίντεο, οι αυτόκλητοι ανήλικοι εκδικητές έχουν ποστάρει φωτογραφίες των μαθητριών, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους, προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.

Παράλληλα αναπαράγονται βίντεο βίας με τους χρήστες να ισχυρίζονται πως εντόπισαν μία από τις δράστριες αλλά και μαθητές που ήταν στο σημείο και τους επιτέθηκαν ως πράξη εκδίκησης για όσα έκαναν στην 14χρονη. Κανείς βέβαια, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των βίντεο.

Σε αυτό το κύμα διαδικτυακής εκδίκησης υπάρχουν και μαθητές που ανεβάζουν βίντεο και ισχυρίζονται πως υπάρχει ραντεβού έξω από το σχολείο του ενός κοριτσιού προκειμένου να εκδικηθούν.

Τα μηνύματα μίσους και εκδίκησης

Αίσθηση πάντως προκαλούν τα μηνύματα μίσους από τους ανήλικους, τα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι ανορθόγραφα. Μερικά από αυτά αναφέρουν:

«…πως νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;»

«αν είστε μάγκες και βαράτε μία κοπέλα στο πάτωμα για στείλτε μου να σας αναλάβω αγοράκια»

«Bρείτε σπίτι από τώρα γιατί θα καεί»

«Μάθαμε που μένει και πάμε να δώσουμε μερικές αγκαλίτσες»

Πηγή: www.iefimerida.gr

v