O Τζάστιν Μπίμπερ έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

O Τζάστιν Μπίμπερ έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τη γέννηση του γιου του Τζακ Μπλουζ, καρπού του έρωτά του με το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ, με ανάρτησή του στο Instagram, η οποία συγκέντρωσε γρήγορα εκατομμύρια likes.

Η ανάρτηση έγινε viral, σκορπίζοντας χαρά στους εκατομμύρια θαυμαστές τους. Ο τραγουδιστής καλωσόρισε τον νεογέννητο γιο του με μια τρυφερή φωτογραφία της γυναίκας του, η οποία κρατάει στο χέρι της το ποδαράκι του μικρού τους.


Οι σκέψεις της Hailey για τη μητρότητα

Η Hailey, γνωστή για την αυτοπεποίθηση και το στυλ της, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σκέψεις της σχετικά με τη μητρότητα. Σε συνέντευξή της τον Μάιο στους Sunday Times, εξομολογήθηκε ότι ενώ λαχταρούσε να γίνει μητέρα, η ιδέα να μεγαλώσει ένα παιδί στο μάτι της δημοσιότητας ήταν τρομακτική.

«Αρκεί που οι άνθρωποι λένε πράγματα για τον σύζυγό μου ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τους ανθρώπους να λένε πράγματα για ένα παιδί», είπε.

Παρά τους φόβους αυτούς, η Hailey εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της θα νιώθουν αγάπη και ασφάλεια.

Η εγκυμοσύνη της Hailey, η οποία αποκάλυψε ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό W, ήταν πηγή χαράς για το ζευγάρι. Ανέφερε πόσο δύσκολο ήταν να κρατήσει την εγκυμοσύνη μυστική, λέγοντας: «Ένιωθα σαν να έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου».

Πηγή: economictimes.indiatimes.com

v