Πώς να δημιουργήσεις τον τέλειο χώρο διαβάσματος στο παιδικό δωμάτιο

Πώς να δημιουργήσεις τον τέλειο χώρο διαβάσματος στο παιδικό δωμάτιο

Είσαι διακοπές, απολαμβάνεις το μπάνιο σου σε κάποια παραλία, παίρνεις δύναμη από τον ήλιο και τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Ή σχεδόν τίποτα, αφού οι σκέψεις για τα άγχη της καθημερινότητας από Σεπτέμβρη κατακλύζουν ξαφνικά το κεφάλι σου, με μια από τις σημαντικότερες πηγές στρες να είναι… η νέα σχολική χρονιά και το πώς τα παιδιά και φέτος θα ανταπεξέλθουν στο βαρύ φορτίο. Ψυχραιμία, θα περάσει κι αυτό! Όλα θα γίνουν, αρκεί να έχεις πρόγραμμα και να μην αφήσεις όλες τις λεπτομέρειες για τελευταία στιγμή.

Είσαι γονιός και θες να φροντίσεις τα πάντα και κυρίως αυτό που σε νοιάζει είναι μην αμελούν τα μαθήματά τους τα παιδιά. Ξεκίνα λοιπόν από το δωμάτιο. Αν δημιουργήσεις με έμπνευση και φροντίδα τον ιδανικό χώρο για το διάβασμά τους, να είσαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσουν και θα φανεί στην πράξη. Εξοπλίσου με όλα εκείνα τα μικρά ή μεγάλα έπιπλα που θα χρειαστούν, αγόρασε τα απαραίτητα και για φέτος σχολικά και μείνε ήσυχος για ό,τι θα ακολουθήσει. Άλλωστε εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους και από τη δουλειά σου, αν ο χώρος είναι όμορφος, τότε γίνεται και η δουλειά αποδοτικότερη. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Και τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. 

Ξεκίνα από τα βασικά

Και τι εννοούμε λέγοντας από τα βασικά; Από τα βασικά έπιπλα! Για παράδειγμα ένα καλοφτιαγμένο γραφείο που θα εξασφαλίζει πως οι μικροί μαθητές θα εργάζονται σε αυτό άνετα, χωρίς να είναι στριμωγμένοι, αλλά και πως θα είναι αρκετά στιλάτο για να τους παρασύρει με την καλή έννοια. Βρες ένα με μοντέρνο design, βολικό μέγεθος και πρακτικό με συρτάρια για αποθήκευση, ώστε το παιδί να έχει όσα χρειάζεται για να δουλεύει με χαρά. Το γραφείο Cube Oak είναι κατάλληλο τόσο για παιδικό δωμάτιο, όσο και για δωμάτια στο σπίτι με περιορισμένο χώρο. Πάνω του μπορεί να τοποθετηθεί και υπολογιστής και διαθέτει χώρους, ενώ την ίδια ώρα είναι μικρό, για να μπορείς να το τοποθετήσεις εύκολα παντού. Σημαντικό είναι επίσης πως έχει απλό σχεδιασμό και χρώμα βελανιδιάς, πράγμα που σημαίνει πως ταιριάζει εύκολα σε όλα τα σπίτια.

Επίσης, μην ξεχνάς πως ένα καλό γραφείο δεν μπορεί με τίποτα να λειτουργήσει χωρίς την κατάλληλη καρέκλα. Αν λοιπόν απουσιάζει από το σπίτι σου μια τέτοια, σπεύσε και κάνε την αγορά. Χρειάζεται απαραίτητα μια επαγγελματική, για να μην έχεις άγχος πως το παιδί σου θα εμφανίσει στη συνέχεια μυοσκελετικά προβλήματα και πόνους, αφού θα περνά ώρες της ημέρας εκεί. Η καρέκλα Angle είναι τόσο απλή και κομψή, όσο και λειτουργική, όπου κι αν την τοποθετήσεις. Διαθέτει ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος μπράτσα για ρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες σου, υποστήριξη μέσης, ύφασμα mesh στην περιοχή της πλάτης για να μην ιδρώνει κανείς και κάθισμα από Molded foam για να προσφέρει μια μοναδική, εργονομικά κατάλληλη υποστήριξη. Διάλεξε ανάμεσα στη μαύρη και στη γκρι/τιρκουάζ και κάνε στο παιδί σου το τέλειο δώρο

Η οργάνωση είναι το Α και το Ω

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για τη σωστή μελέτη είναι και η οργάνωση. Το να υπάρχουν γύρω όλα εκείνα τα τετράδια, τα μολύβια και το χαρτοπωλείο που θα χρειάζεται το παιδί στην καθημερινότητά του. Εσύ σαν γονιός, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εξοπλιστείς με τις καλύτερες επιλογές και να τις τοποθετήσεις απλά στο γραφείο του παιδιού σου. Κάνε του δώρο το σημειωματάριο «Pug Puppy» της Goomby, με παιχνιδιάρικο design που θα λατρέψει από την πρώτη στιγμή και δώσε του την ευκαιρία να σημειώνει τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος, όλα τα tasks της ημέρας εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά!

Συνδυαστικά μπορείς να του χαρίσεις και μερικά πολύχρωμα μολύβια για να γράφει όλα όσα θέλει και να μην χάνει σκέψη από το μυαλό του. Γέμισε την κασετίνα του με τα μοναδικά μολύβια Smiley της Goomby και καλό διάβασμα! Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 τεμάχια σε μοναδικό σχέδιο, για να μην ξεμείνει ποτέ και να είναι πάντα έτοιμο να σημειώσει ό,τι και αν χρειαστεί στο βιβλίο ή το τετράδιο του. Φυσικά επιλογές μολυβιών και στιλό υπάρχουν άπειρες, αν ξεκινήσεις τώρα τη μελέτη, έχεις όσο χρόνο θες για να σκεφτείς τους καλύτερους συνδυασμούς!

Όλα… σε ένα

Επειδή όμως μιλάμε για την απαραίτητη γραφική ύλη της σχολικής χρονιάς, σου έχουμε μια ακόμα πρόταση που μάλλον θα σε βολέψει. Δηλαδή την αγορά όλων… σε ένα πακέτο. Μπορείς, με άλλα λόγια, να ξεκινήσεις μαζί με το παιδί σου, τη νέα σχολική χρονιά με τον πιο super εξοπλισμό! Οι ειδικοί έχουν φτιάξει για σένα ένα πλήρως εξοπλισμένο σχολικό πακέτο γραφικής ύλης, στο οποίο οι μικροί μαθητές θα βρουν ό,τι χρειάζονται για να γεμίσουν την κασετίνα τους. Τι περιλαμβάνει; Είσαι έτοιμος να το ακούσεις; Ξύστρα πλαστική, αυτοκόλλητα χαρτάκια 76 x 76mm (2 πακέτα), μια γόμα, σετ γραφής (6 μολύβια, γόμα, ξύστρα), 4 στυλό διαρκείας (3 χρώματα), 2 μαρκαδόρους υπογράμμισης, διαβήτη, σελιδοδείκτες (5 σχέδια), 4 διορθωτικές ταινίες και ένα σετ γεωμετρίας (χάρακας, μοιρογνωμόνιο, 2 τρίγωνα). Δεν τα λες και λίγα! Back to school με τον πιο cool εξοπλισμό που δεν υπάρχει περίπτωση κανένας μαθητής να μην εκτιμήσει.

v