Η Άννα Βίσση άφησε τον 11χρονο εγγονό της να την κουρέψει!

Η Άννα Βίσση άφησε τον 11χρονο εγγονό της να την κουρέψει!

Είναι γνωστό πως η Άννα Βίσση έχει τεράστια αδυναμία στα εγγόνια της και αυτό φάνηκε για μία ακόμα φορά, όταν άφησε τον 11χρονο εγγονό της να... την κουρέψει.

Η αθεόφοβη γιαγιά, σίγουρη πως το κούρεμα θα είναι τέλειο, άφησε τον 11χρονο Νίκο να της ξυρίσει τα μαλλιά με την βοήθεια του μικρότερου αδερφού του. Το απίστευτο σκηνικό καταγράφηκε στο Tik Tok, το οποίο φυσικά η τραγουδίστρια μοιράστηκε δημόσια με χαρά.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Νίκος ξεκίνησε να της ξυρίζει μέρος του κεφαλιού της, λίγο πριν τον αυχένα. Την κάμερα φαίνεται πως κρατάει η Σοφία Καρβέλα, η οποία δίνει οδηγίες και βοηθάει τον μεγάλο της γιο με τις κινήσεις του ώστε να μπορέσει να ξυρίσει τον σβέρκο της γιαγιάς του.

Αφού ο 11χρονος ξεκινάει το ξύρισμα, η Άννα Βίσση κάποια στιγμή φαίνεται να πονάει. Τον ρωτά αν βγήκε αίμα, και αρχίζει στη συνέχεια να τραγουδάει το τραγούδι της με τίτλο «Αίμα».

@annavissiofficial Το σωστό ξύρισμα 🫡 @NIKNES1316 ♬ original sound - annavissiofficial


Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο, επαινώντας τόσο την ίδια, όσο και τον εγγονό της για την όμορφη σχέση που έχουν.

Πηγή: in.gr

v