Θεσσαλονίκη: νεκρός 18χρονος σε τροχαίο - διασωληνωμένος ο πατέρας του που οδηγούσε

Θεσσαλονίκη: νεκρός 18χρονος σε τροχαίο - διασωληνωμένος ο πατέρας του που οδηγούσε

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Σουρωτής, στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί και κάτω από αδιευκρύνιστες συνθήκες. Συνέπεια της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός δύο ανδρών, για τον απεγκλωβισμό των οποίων χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Οι δύο τραυματίες, ένας 18χρονος και ο 47χρονος πατέρας του, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα επείγοντα του νοσοκομείου, ο 18χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και κατέληξε. Ο 47χρονος πατέρας του, που επίσης φέρει πολύ σοβαρά τραύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Κάτοικοι της περιοχής τους ανέφεραν ότι είδαν τον πατέρα του 18χρονου, ο οποίος οδηγούσε, να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και ενδεχομένως να μη πρόλαβε να αντιδράσει όταν βρέθηκε στην πορεία του άλλο όχημα. Επιπλέον, δεν αποκλείει να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του από κάποιο θέμα υγείας που του παρουσιάστηκε εκείνη τη στιγμή. Η οικογένεια και οι συγγενείς αναμένουν την προανάκριση της Τροχαίας προκειμένου να μάθουν πως συνέβη η τραγωδία.

Πηγή: protothema.gr

v