«Νιώθω τυχερή που μεγαλώνω κόρες. Η σχέση τους είναι μοναδική!»

«Νιώθω τυχερή που μεγαλώνω κόρες. Η σχέση τους είναι μοναδική!»

Νιώθω τυχερή που μεγαλώνω κόρες. Μου αρέσει να βλέπω τα κορίτσια μου στους ρόλους τους ως αδερφές.

Μου αρέσει που αγαπούν τόσο πολύ η μία την άλλη (και ειδικά μετά την ενθάρρυνσή μου να είναι δεμένες... Δεν σταματάω να τους λέω πως πάντα θα έχουν η μία την άλλη ως στήριγμα).

Μου αρέσει που δεν είναι μόνο αδερφές, αλλά και φίλες και που επιλέγουν να περνούν χρόνο μαζί. Πάντα έχουν κάτι να συζητήσουν κι έχουν φτιάξει τα δικά τους αστεία που καταλαβαίνουν μόνο αυτές! 

Μου αρέσει να τις ακούω να γελούν, να χτενίζουν η μία την άλλη, να κλείνουν ραντεβού για βόλτα, να νοιάζονται η μία για την ευτυχία της άλλης. Μου αρέσει που μοιράζονται τα ρούχα τους, ακόμα κι αν μερικές φορές γκρινιάζουν αν η μία λερώσει ή χαλάσει την μπλούζα της άλλης... 

Μου αρέσει που εμπιστεύονται η μία τις συμβουλές της άλλης, που συζητούν με τις ώρες τα προβλήματά τους, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, που αλληλοθαυμάζονται, που κάνουν παρέα σχέδια για το μέλλον και που η μία ενθαρρύνει την άλλη να γίνει καλύτερη.  

Μου αρέσει που έχουν μια ζωή κοινών αναμνήσεων και ένα υπέροχο μέλλον να μοιραστούν. Όσο θα έχουν η μία την άλλη, δεν θα ανησυχώ για τίποτα!  

Ελεύθερη μετάφραση από herviewfromhome.com

v