52χρονη μαμά από το Ηράκλειο πέρασε στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα παιδιά της!

52χρονη μαμά από το Ηράκλειο πέρασε στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα παιδιά της!

Η Ελένη Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα στα 52 της χρόνια και πέρασε στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης. Η χαρά της ωστόσο, είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς θα είναι στην ίδια σχολή με τα δυο παιδιά της.

«Στα 18 μου, όταν είχα δώσει εξετάσεις, παρά την καλή επίδοση, δεν τα είχα καταφέρει. Φοίτησα σε μια ιδιωτική σχολή και έγινα βρεφοκόμος και αυτή είναι η δουλειά μου μέχρι και σήμερα.

Βλέποντας τα παιδιά μου, που είναι σήμερα 20 και 21 ετών, να δίνουν πανελλαδικές και να επιτυγχάνουν στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, θυμήθηκα πόσο πολύ θα ήθελα να το προσπαθήσω και να μπορέσω να καταφέρω να περάσω έστω και σε αυτή την ηλικία στη σχολή που πάντα ήθελα» ανέφερε η κ. Καλομοίρη.

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, γιατί δεν εγκατέλειψα και γιατί θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας πως με το πτυχίο του πανεπιστημίου θα καταφέρει να εξελιχθεί και επαγγελματικά.

Πηγή: protothema.gr

v