Ο ορισμός της φιλίας: αχώριστοι από την 1η μέρα του νηπιαγωγείου μέχρι την τελευταία του λυκείου!

Ο ορισμός της φιλίας: αχώριστοι από την 1η μέρα του νηπιαγωγείου μέχρι την τελευταία του λυκείου!

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρω του διαδικτύου, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα - ειδικά για εμάς τους γονείς που βλέπουμε τα μωρά μας να μεγαλώνουν και να ανοίγουν τα φτερά τους!

Στο βίντεο φαίνονται 4 αχώριστοι φίλου στο νηπιαγωγείο. Ένας ένας πηδούν πάνω στον διάδρομο του σχολείου και φτάνουν σε ένα σχολικό γήπεδο, απόφοιτοι λυκείου πια. 

Η ιδέα για το βίντεο ήταν της Elizah Atkins, η οποία άκουσε τους γονείς της να λένε πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός από τότε που την άφησαν πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο μέχρι και σήμερα που τελείωσε το σχολείο.  

«Μεγαλώσαμε μαζί από το νηπιαγωγείο και η στιγμή της αποφοίτησης από το σχολείο είναι πολύ συγκινητική για όλους μας. Δεν θα το ξαναζήσουμε αυτό... Δεν θα ξαναπάμε μαζί σχολείο όπως κάναμε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Γι' αυτό και το βίντεο αυτό είναι πολύ συγκινητικό». 

Οι 4 φίλοι ετοιμάζονται για το Πανεπιστήμιο, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην χαθούν. Θέλουμε η φιλία μας να κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Κι όποτε η ζωή μας αναγκάζει να χανόμαστε, θα βλέπουμε αυτό το βίντεο για να θυμόμαστε ότι θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλον», είπαν. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v