Μαμά 3 παιδιών γέννησε σε εστιατόριο, ενώ έτρωγε με την οικογένειά της! 

Μαμά 3 παιδιών γέννησε σε εστιατόριο, ενώ έτρωγε με την οικογένειά της!

Για άλλες γυναίκες ο τοκετός είναι μια πολύωρη και δύσκολη διαδικασία, ενώ για άλλες κρατάει μόνο λίγα λεπτά! Αυτό ακριβώς συνέβη στην Alyse, μητέρα 3 παιδιών, που γέννησε το 3ο της παιδί σε ένα εστιατόριο, ενώ έτρωγε με την οικογένειά της.

Στις 27 Απριλίου, το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο αφού η Alyse άρχισε να έχει συσπάσεις. Ωστόσο, το προσωπικό την έστειλε στο σπίτι, εξηγώντας της ότι δεν φαινόταν να βρίσκεται σε ενεργό τοκετό. 'Έτσι, αποφάσισαν να πάνε να φάνε σε ένα εστιατόριο να φάνε. 

Αφού έφτασε το φαγητό που παρήγγειλαν και η Alyse έφαγε την πρώτη μπουκιά, φώναξε έντρομη στον άντρα της, Sean, ότι έσπασαν τα νερά και τον έστειλε να φέρει το αυτοκίνητο! Πριν εκείνος προλάβει καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και να σηκωθεί από τη θέση του, είχε έρθει στον κόσμο η κορούλα του! 

«Η κόρη μας γεννήθηκε μέσα σε 2 λεπτά από τη στιγμή που έσπασαν τα νερά. Ευτυχώς στο διπλανό τραπέζι κάθονταν δυο νοσοκόμες και με βοήθησαν να γεννήσω... Ήταν λες και παίζαμε σε ταινία... Ήταν απίστευτό!», είπε η ευτυχισμένη μαμά. 

Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε υγιέστατο και ζύγιζε 2 κιλά, και της έδωσαν το όνομα Lily, όπως λεγόταν και το εστιατόριο στο όποιό γεννήθηκε. 

v