Τι θα χρειαστούμε
1/2 κιλό γιαούρτι
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 μεσαία κομπόστα ανανά (ή ροδάκινο αν προτιμάτε)
Τι πρέπει να κάνουμε
Βήμα 1ο
Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι από το σιρόπι της κομπόστας.
Βήμα 2ο
Αφού κρυώσει, το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε την κομπόστα αγανά (ή ροδάκινο) την οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.
Βήμα 3ο
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!