Τι θα χρειαστείτε
3 μέτριες πατάτες
1 1/2 φλιτζάνι αρακά
4 καρότα
4 αβγά
3/4 του φλιτζανιού ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 αγγούρι
2 κουταλιές της σούπας αγγουράκι τουρσί
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
1 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
Αλατοπίπερο
Κάπαρη
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Bράζουμε τις πατάτες, τον αρακά, τα καρότα και τα αβγά έτσι ώστε να μην είναι πολύ σφιχτά. Μόλις βράσουν τα κόβουμε (εκτός από τον αρακά) σε μικρά κυβάκια και κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα υλικά. Τα βάζουμε σ' ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 2ο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους προσέχοντας μη διαλυθούν. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Βήμα 3ο
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, καλύπτοντας όλα τα υλικά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Καλή επιτυχία!