Τι χρειαζόμαστε
2 μάνγκο κομμένα σε κυβάκια (3 1/2 φλυτζάνια περίπου)
3 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλιά της σούπας χυμό από λάιμ (ή λεμόνι)
1/4 του φλυτζανιού μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου)
Τι κάνουμε
Βήμα 10
Απλώνουμε τα κομματάκια μάνγκο σε ένα ταψάκι, πάνω σε λαδόκολα και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για 3-5 ώρες, ώσπου να παγώσουν τελείως.
Βήμα 20
Στο μούλτι, ρίχνουμε το παγωμένο μάνγκο, τον χυμό, το μέλι και το νερό. Χτυπάμε ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα (να μοιάζει με παγωτό).
Βήμα 30
Απολαμβάνουμε άμεσα ή το βάζουμε στην κατάψυξη, σε αεροστεγές δοχείο (ή σακουλάκι) για αργότερα.
Σημείωση: Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με άλλα λαχταριστά φρούτα που βρίσκουμε σε αφθονία την άνοιξη και το καλοκαίρι, όπως φράουλες, ροδάκινα κλπ.
Καλή επιτυχία!