Τι θα χρειαστείτε
1 συσκευασία ζελέ λεμόνι
1 συσκευασία ζελέ πορτοκάλι
1 συσκευασία ζελέ φράουλα
1 συκευασία ζελέ πράσινο τσάι
300 γραμμάρια γιαούρτι
4 κουταλιές της σούπας ζελατίνη ή 15 γραμμάρια σε φύλλα
400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Φτιάχνουμε τα 4 ζελέ, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και τα τοποθετούμε με 4 διαφορετικά σκεύη μέχρι να παγώσουν. Μπορούμε να τα ετοιμάσουμε αποβραδίς για να μην καθυστερούμε.
Βήμα 2ο
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μισό φλιτζάνι παγωμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια, αφού τα στύψουμε τα λιώνουμε σε 1 φλιτζάνι καυτό νερό. Ανακατεύουμε πολύ καλά, μέχρι να διαλυθούν τελείως στο νερό.
Βήμα 3ο
Σ’ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με ζαχαρούχο γάλα και έπειτα προσθέτουμε το μείγμα με τις ζελατίνες, ανακατεύοντας πολύ καλά.
Βήμα 4ο
Κόβουμε τα ζελέ σε κύβους και τα βάζουμε μπερδεμένα σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ. Προσθέτουμε το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε έτσι ώστε τα πολύχρωμα ζελεδάκια να πάνε παντού. Βάζουμε το μωσαικό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, μέχρι να πήξει το γλυκό.
Φωτογραφία: us.kiwilimon.com