Τι χρειάζεστε
500 γραμμάρια χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 μεγάλες πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
200 ml σπιτική σάλτσα ντομάτας
1 σφηνάκι κόκκινο κρασί
1/4 της κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Τι κάνετε
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τσιγαρίζετε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα απο όλες τις μεριές. Ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, αφήνετε 3-4 λεπτά να τσιγαριστεί και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε 200 ml νερό, κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσει για για μισή ώρα.
Στο μεταξύ, πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Τηγανίζετε ελάχιστα, μαζί με την πάπρικα, ίσα ίσα να πάρουν λίγο χρώμα.
Προσθέτετε τις πατάτες και την σάλτσα ντομάτας στην κατσαρόλα με το κρέας, ανακατεύετε καλά και μαγειρεύετε ώσπου οι πατάτες να μαλακώσουν.
Τέλος, αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε!