Τι θα χρειαστείτε
Για τη βάση
500 γραμμάρια μπισκότα
250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
1 κούτι Μίγμα για Παγωτό με γεύση Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ
600 ml γάλα
Kαθαρισμένες, κομμένες φράουλες
Για την επικάλυψη
1 Σιρόπι Magic Cracky ΓΙΩΤΗΣ
Τι πρέπει να κάνετε
Βήμα 1ο
Φτιάχνετε πρώτα την βάση. Σε ένα μούλτι, «χτυπάτε» τα μπισκότα και στη συνέχεια τα μεταφέρετε σε ένα ξεχωριστό μπολ.
Βήμα 2ο
Έπειτα, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 3ο
Στη συνέχεια, ανακατεύετε καλά για να αναμιχθούν τα υλικά.
Βήμα 4ο
Στρώνετε ομοιόμορφα το μίγμα σε ένα αποσπώμενο τσέρκι 25 εκατοστών και το τοποθετείτε στην κατάψυξη.
Βήμα 5ο
Φτιάχνετε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Δείτε αναλυτικά στις φωτογραφίες:
Βήμα 6ο
Το αφήνετε να «δέσει» και μετά «στρώνετε» τη μισή ποσότητα του παγωτού πάνω απ' τα μπισκότα.
Βήμα 7ο
Έπειτα, απλώνετε μία διπλή στρώση από φρέσκες φράουλες, κομμένες στη μέση. Ρίχνετε το υπόλοιπο παγωτό από πάνω, σκεπάζετε με μια μεμβράνη και το αφήνετε το για 3 ώρες στην κατάψυξη.
Βήμα 8ο
Αφαιρείτε το τσέρκι και ρίχνετε την επικάλυψη με γεύση κακάο.
Βήμα 9ο
Στο τέλος, γαρνίρετε με λίγες φράουλες.
Και ιδού το τελικό αποτέλεσμα:
Καλή επιτυχία!
Σας φάνηκε... νόστιμο; Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συνταγές στο site της Μαριαλένας Τερζή, greekmamachef.gr!