Η Φάρμα του Διαδικτύου: Παιδική παράσταση με ελεύθερη είσοδο!

Η Φάρμα του Διαδικτύου: Παιδική παράσταση με ελεύθερη είσοδο!

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με τη στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου «Saferinternet.gr» και της Google, φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου», την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου (Σωρού 72).

Μετά την τεράστια ανταπόκριση της περσινής χρονιάς συνεχίζεται και φέτος η δημοφιλής και επίκαιρη παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου» για παιδιά από 4-12 ετών. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βερόνικας Σαμαρά – Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου & Επικεφαλής της Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr και του Γεωργίου Κορμά – Υπεύθυνο Γραμμής Βοηθείας «ΥποΣΤΗΡΙΖΩ» του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου / Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Η παράσταση στον ένα μόλις χρόνο ύπαρξής της αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης σε Αθήνα, Πειραιά (Βεάκειο) και 10 Ελληνικές πόλεις (Καλαμάτα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Βέροια, κά) σε συνεργασία με: Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου: Saferinternet.gr.

H είσοδος στην παράσταση θα είναι ελεύθερη!

v