Αρκάδι: Καθαρίζουμε φυσικά και με ασφάλεια!

Αρκάδι: Καθαρίζουμε φυσικά και με ασφάλεια!

Το φυσικό πράσινο σαπούνι αποτελεί σήμερα τη μόνη φυσική πρόταση στα προϊόντα καθαρισμού. Η οικογένεια Μαλικούτη από το 1946 έχει καταφέρει να μετουσιώσει τον καρπό της ελιάς σε σαπούνι. Το μυστικό βρίσκεται στο μεράκι και στον κλασικό τρόπο σαπωνοποίησης μόνο με ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι και νερό χωρίς προσθήκες χημικών και αρωμάτων.

Σήμερα υπάρχει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ τόσο για την καθαριότητα των ρούχων και του σπιτιού όσο και για την ατομική φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει:

Φυσικό σαπούνι σε πλάκες

Οι λευκές και πράσινες πλάκες σαπουνιού Αρκάδι παράγονται χρόνια τώρα με την αυθεντική κλασική συνταγή και αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην καθημερινή καθαριότητα. Η πλάκα πράσινου σαπουνιού παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα πυρηνέλαιου και παίρνει το χρώμα της από τη χλωροφύλλη της ελιάς.

Έχει αξιοσημείωτες απολυμαντικές ιδιότητες και διατηρείται πάντα αποστειρωμένη, αφού ο χαμηλός βαθμός οξύτητας του σαπουνιού δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις σκληρότητες νερού. H πλάκα λευκού σαπουνιού παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα φοινικέλαιου και φοινικοπυρηνέλαιου.
 Δίνει χαρακτηριστικά πλούσιο και πυκνό αφρό.

Παραδοσιακό για όλες τις χρήσεις

Το "Αρκάδι Παραδοσιακό" είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού. Αρκεί μία κουταλιά της σούπας για κάθε λίτρο χλιαρού νερού.

Στο χέρι: Είναι ιδανικό για όλα τα ρούχα που πλένονται στο χέρι ακόμα και για τις κουβέρτες.

Μοκέτες - Χαλιά: Καθαρίζει τέλεια τα χαλιά και τις μοκέτες με τον πλούσιο αφρό του και τη χρήση ειδικής βούρτσας.

Πιάτα και σκεύη: Τα καταφέρνει θαυμάσια στο νεροχύτη αφού έχει τέλεια απολυμαντική δράση και ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει βλαβερά κατάλοιπα. Δεν είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων.

Επιφάνειες: Είναι ιδανικό για μαρμάρινα πατώματα, μωσαϊκά, πλακάκια και είδη υγιεινής. Διαλυμένο στο νερό χαρίζει φυσικό γυάλισμα και προστασία.

Σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο

Το σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο "Αρκάδι" είναι 100% φυσικό σαπούνι ειδικά μελετημένο για χρήση στο πλυντήριο, χωρίς πρόσθετα ροής, χημικά και αρώματα. Είναι ιδανικό για λευκά και για χρωματιστά ρούχα, και η σύνθεσή του δίνει άψογα αποτελέσματα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Επιλέγοντας φυσικό σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο "Αρκάδι", αντί των συμβατικών απορρυπαντικών πλυντηρίου, εξασφαλίζεται η άψογη και αγνή καθαριότητα με σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και την οικονομία, αφού η συσκευασία του ενός κιλού δίνει περισσότερες από 20 πλύσεις. Διατίθεται σε δύο τύπους: πράσινο και λευκό.

Υγρό σαπούνι για το πλυντήριο και μαλακτικό

Το υγρό σαπούνι για πλυντήριο "Αρκάδι" baby έχει ειδική σύνθεση και χάρη στη δύναμη του πράσινου σαπουνιού και το φυσικό εκχύλισμα ελιάς, αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες. Είναι αγνό, δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, χωρίς χρωστικές ουσίες.

Το "μαλακτικό Αρκάδι baby" συμπληρώνει ιδανικά τη φροντίδα των ρούχων προσφέροντας μεταξένια απαλότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και αρωματίζοντάς τα ευχάριστα. Η ειδική του σύνθεση επαναφέρει την ελαστικότητα στις ίνες των υφασμάτων αφήνοντάς τα μαλακά και αφράτα. Για τέλεια αποτελέσματα τα δύο αυτά προϊόντα χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό.

Ανακαλύψτε και εσείς την οικογένεια προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ επιλέγοντας ελληνικά, φιλικά στο περιβάλλον, προϊόντα.

Μάθετε περισσότερα στο www.arkadisoap.gr.

v