Προσφορές

Πασχαλινό Πανηγύρι με καλό σκοπό

Την Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη, από τις 9.00 έως τις 21.00, ο Σύλλογος για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι», μας προσκαλεί στο πασχαλινό του παζάρι, στο Μετρό Συντάγματος.

Προσφορές στο βρεφικό δωμάτιο από τα Λητώ

Τα καταστήματα Λητώ ρίχνουν τις τιμές στο βρεφικό δωμάτιο και προσφέρουν ένα βρεφικό στρώμα «δύο πλευρών» δώρο μαζί με κάθε βρεφικό κρεβάτι, αλλά και 15% έκπτωση στις σιφονιέρες-συρταριέρες και ντουλάπες.

Low budget xειροποίητες λαμπάδες

Αν ανήκετε στις νονές των… φρονίμων, τότε μάλλον έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε έρευνα αγοράς για τα πασχαλινά ψώνια. Δείτε 3 προσφορές για χειροποίητες λαμπάδες που θα εντυπωσιάσουν τα βαφτιστήρια σας με την πρωτοτυπία τους, κι εσάς με τις τιμές τους. Μόνο, βιαστείτε γιατί λήγουν σύντομα!

Εκπτωτικό κουπόνι στα καταστήματα Prénatal

Η Prénatal προσφέρει στους κατόχους της Prénatal Card 20% επιστροφή της αξίας των αγορών τους, σε μορφή δωροεπιταγής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, με το Cosmote 2 for 1

Όσες έχετε Cosmote, μπορείτε να αξιοποιήσετε την προσφορά "2 for 1" για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Στέλνετε ένα SMS, παίρνετε έναν ψηφιακό κωδικό και μπορείτε να απολαύσετε βόλτα στο ζωολογικό πάρκο, αγοράζοντας 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Μεγάλες εκπτώσεις στα Prenatal μέχρι τις 19 Μαρτίου

Σε όλα τα καταστήματα της Prenatal, από 2 έως 19 Μαρτίου, μπορείτε να βρείτε πολλά επιλεγμένα είδη βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς, σε σούπερ τιμές. Κάντε κλικ στον online κατάλογό της για να δείτε όλες τις προσφορές.

v