Προσφορές

Bazaar για τα παιδιά της Αιθιοπίας

Bazaar με προϊόντα υγείας και ομορφιάς θα πραγματοποιηθεί στο Black Duck από τις 16 έως τις 20 Mαΐου, με σκόπο την οικονομική ενίσχυση παιδιών από την Αιθιοπία.

Eκπτώσεις έως 50% από το River West

Έναν χρόνο λειτουργίας γιορτάζει σήμερα το River West και για τρεις ώρες μειώνει τις τιμές στα καταστήματά του έως 50%.

Νοσοκομείο Μητέρα: Δωρεάν εξετάσεις για την Ημέρα της Μητέρας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ υποδέχεται την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, όλες τις γυναίκες για δωρεάν εξετάσεις.

Ευρωκλινική: Προσφορά για μαστογραφία & υπερηχογράφημα

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ευρωκλινική Αθηνών σάς προσφέρει πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας και υπερηχογραφήματος μαστών στη προνομιακή τιμή των 80 ευρώ.

Καλοκαιρινό Fashion Bazaar

Αποκτήστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τις αγαπημένες σας επώνυμες φίρμες με έκπτωση 65%, στο καλοκαιρινό Fashion Bazaar που ξεκινά το Σάββατο 12 Μαΐου.

Kid's Stuff Swap Spring - Summer edition: Ανταλλάξτε το!

Τι θα κάνετε αυτή την Κυριακή; Το Kid's Stuff Swap σάς προσκαλεί στο μεγαλύτερο ανταλλακτικό γεγονός της σεζόν, στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τις 12:00 μ.μ. με όσο πάει!

Πολυπροϊοντική προσφορά της Nestlé: «Το σπίτι μας κερδίζει»

Από τις αρχές Μαΐου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα προϊόντα Nestlé θα βρίσκονται στα ράφια των σούπερ-μάρκετ σε όλη την Ελλάδα με μοναδικές εκπτώσεις.

Ενημέρωση & δώρα από τα αντηλιακά Avène στο The Mall

Από τις 23 έως και τις 28 Απριλίου, η Avène θα μας περιμένει στο The Mall για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε το αντηλιακό που ταιριάζει στο δέρμα μας, να μας χαρίσει δώρα και να μας προσφέρει εκπτώσεις.

Ανοιξιάτικες προσφορές από τα Gap

Έκπτωση 30% σε αντρικά και γυναικεία ρούχα, και 20% σε επιλεγμένα παιδικά είδη έχουν από τις 20 έως τις 28 Απριλίου οι κάτοχοι της κάρτας Gap, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Πάμε... μουσείο;

Με αφορμή την αυριανή Διεθνή Ημέρα Μνημείων, η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα δημόσια μουσεία θα είναι δωρεάν.

v