Προσφορές

Orange Stores Summer Bazaar: Επώνυμα μαγιό και εσώρουχα έως -80%

Εξοπλιστείτε με τα πιο κομψά μαγιό και εσώρουχα που θα βρείτε στο Summer Bazaar του outlet των Orange Stores, μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Προσφορά Yγεία(ς) για όλους τους μπαμπάδες

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, την περασμένη Κυριακή, τα Νοσοκομεία «Υγεία», «Μητέρα» και τα Πολυϊατρεία Αθηνών & Δυτικής Αθήνας του Ομίλου «Υγεία», θα παρέχουν στους άντρες τη δυνατότητα διενέργειας ενός Προληπτικού Ελέγχου Υγείας, στη συμβολική τιμή των 30€.

Προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ των Notos Galleries στο Me&home

Δημοφιλή brands ομορφιάς και αξεσουάρ των πολυκαταστημάτων Notos Galleries φιλοξενούνται πλέον στο ηλεκτρονικό κατάστημα Meandhome.gr, με πολλές προσφορές για έξυπνες online αγορές.

Motiva Accessories Summer Bazaar: Επώνυμα αξεσουάρ -80%

Aξεσουάρ Missoni, Paul Frank, Dockers, Pal Zileri κ.ά., από σήμερα έως και το Σάββατο 16 Ιουνίουμ με έκπτωση έως -80% στο Accessories Summer Bazaar της Motiva.

Δωρεάν γυμναστική από έμπειρους trainers για 3 μέρες στο Golden Hall

Από τις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου, το τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance μάς προσκαλεί στο Golden Hall για να γυμναστούμε με Zumba και Pilates εντελώς δωρεάν.

Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά στον "Μαγικό Βυθό" του River West

Ξέφρενη διασκέδαση, ζωγραφική, διαγωνισμοί και απίθανα εργαστήρια, όλα εντελώς δωρεάν, περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του River West από 2 έως 30 Ιουνίου.

Folli Follie Fashion Bazaar: Εκπτώσεις έως 70%

Στο τριήμερο καθιερωμένο fashion bazaar του ομίλου Folli Follie, στο Κορωπί, θα βρούμε τεράστια ποικιλία επώνυμων ειδών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Έως 10€: Καλοκαιρινό Bazaar από την Fullah Sugah

Από 22 έως 31 Μαΐου, η Fullah Sugah πραγματοποιεί το καθιερωμένο bazaar της με καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ σε τιμές από 0,50 έως 10€!

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Εκδηλώσεις & Bazaars

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, το Μουσείο Κοσμήματος Λαλαούνη μας υποδέχεται με ένα Special Weekend Sale, ενώ το Ίδρυμα Ευγενίδου ανοίγει τις πόρτες του στις 19/5 με ελεύθερη είσοδο.

Bazaar καλλυντικών από τη Sarantis

Αρώματα και καλλυντικά των μεγαλύτερων οίκων σε σημαντικά μειωμένες τιμές θα βρούμε στο καλοκαιρινό Bazaar καλλυντικών της εταιρείας Sarantis, έως τις 27 Μαΐου.

v