Προσφορές

Folli Follie Group Fashion Bazaar: Επώνυμα brands με έκπτωση 80%

To Folli Follie Group μας καλεί στο καθιερωμένο bazaar με επώνυμα brands σε έκπτωση έως -80% από τις 2 έως και τις 4 Νοεμβρίου.

Fullah Sugah Fashion Bazaar: Σούπερ χαμηλές τιμές σε στιλάτα αξεσουάρ

Αποκτήστε τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ στις πιο χαμηλές τιμές, από το Fullah Sugah Fashion Bazaar που ξεκινά σήμερα το απόγευμα.

Orange Stores: Εσώρουχα και homewear σε τιμές bazaar

Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά εσώρουχα και homewear με έκπτωση έως 80% στο bazaar που οργανώνει το outlet των Orange Stores, έως τις 3/11.

Babyglitter.gr: Ρούχα, παιχνίδια και δώρα με… λάμψη

Ένα νέο e-shop με παιδικά ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και είδη δώρων κερδίζει το ενδιαφέρον μας με το στιλ και την ποικιλία του.

Ένα εισιτήριο για δύο άτομα την πρώτη Κυριακή του "Μισοκοκοράκου"

Το εργαστήρι Μαιρηβή ξεκινά τις κουκλοθεατρικές παραστάσεις του από 4 Νοεμβρίου, προσφέροντας την πρώτη Κυριακή τα δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Δύο συλλεκτικές φιγούρες Playmobil χαρίζουν ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά με καρκίνο

Αγοράζοντας τις νέες συλλεκτικές φιγούρες Playmobil στηρίζουμε το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της Playmobil Hellas.

Menu of the Week με 25 ευρώ στο La Locanda Italiana

Απολαύστε μοναδικές ιταλικές γεύσεις δια χειρός Βαγγέλη Τσιμένη στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου Πεντελικόν με 25 ευρώ κατ'άτομο.

Κάθε Κυριακή του Οκτώβρη Family Fun στο Public Café στο Σύνταγμα!

Κάθε Κυριακή του Οκτώβρη, από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, το Public Café στο Σύνταγμα αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει το παιδί σας την ώρα που εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ και την εφημερίδα σας!

Παιδικές Κυριακές στα Hard Rock Cafe

Ένα δωρεάν παιδικό γεύμα για κάθε γεύμα ενηλίκου προσφέρουν κάθε Κυριακή τα Hard Rock Cafes της πόλης, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες.

Παραμυθένια μεσημέρια Σαββάτου στο βιβλιοπωλείο Πατάκη

Το βιβλιοπωλείο Πατάκη περιμένει τους μικρούς του επισκέπτες το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα για να απολαύσουν θεατρικές αφηγήσεις αγαπημένων παιδικών βιβλίων, με δωρεάν είσοδο.

v