Προσφορές

Δωρεάν εξέταση μαστού στις 19 και 20 Απριλίου, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού και εξέταση με υπερήχους από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Σύλλογο "Άλμα Ζωής", στις 19 και 20 Απριλίου, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Love Bazaar II: Παζάρι για την ενίσχυση του Κέντρου Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ στις 7/4

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Louis Vuitton Hellas, διοργανώνουν παζάρι με προσωπικά αντικείμενα για την ενίσχυση του Κέντρου Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ, την Κυριακή 7 Απριλίου.

Bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη από τις 4 έως τις 7 Απριλίου

Από τις 4 έως και τις 7 Απριλίου, το Μουσείο Μπενάκη επί της Πειραιώς διοργανώνει bazaar βιβλίων, σε τίτλους που έχει εκδόσει.

Εκπτωτικά κουπόνια 500 ευρώ χαρίζει η Prenatal στις νέες οικογένειες

Ένα μπλοκ με εκπτωτικά κουπόνια αξίας 500 ευρώ χαρίζει η Prenatal έως τις 11 Μαρτίου σε όλες τις οικογένειες που περιμένουν μωρό, για τις επόμενες χρήσιμες αγορές τους.

Δωρεάν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας το Σάββατο 9/3

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας, το κέντρο Λογοθεραπείας Ο Πλανήτης της Φανής προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας, το Σάββατο 9/3.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από το Αρεταίειο

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Αρεταίειο Νοσοκομείο παρέχει σήμερα και αύριο δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστες και άπορες

Μείωση 12% - 17% στις τιμές των Pampers

Σε μείωση τιμών 12-17% προχωρούν τα Pampers, προκειμένου να ανταποκριθούν στην οικονομική δυσχέρεια της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Δωρεάν σεμινάρια γονέων στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν μέχρι τα μέσα Μαΐου δωρεάν απογευματινές συναντήσεις γονέων με θέμα "Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας".

Επιπλέον έκπτωση 30% στο McArthurGlen με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων

Οι ερωτευμένοι επισκέπτες του McArthurGlen κερδίζουν 30% επιπλέον έκπτωση σε συνεργαζόμενα καταστήματα, έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Happy Organic Day @ Neal's Yard Remedies Showroom

Δωρεάν περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης και έκπτωση από -30% έως -50% σε επιλεγμένα προϊόντα την Τετάρτη 30/1.

v